Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Liselotte Haglind utsedd till ny Finansdirektör

Regulatoriska pressmeddelanden

Liselotte Haglind är utsedd till Finansdirektör på Projektengagemang Sweden AB (publ). Hon kommer närmast från KPMG Sverige där hon är Finansdirektör och Operativ Chef. Nuvarande Finansdirektör Peter Sandberg slutar på bolaget.

Liselotte Haglind har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans. Hon kommer närmast från KPMG Sverige där hon är Finansdirektör och Operativ Chef, dessförinnan arbetade hon under åtta år som CFO på Sweco Sverige AB. Liselotte Haglind kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och tillträder sin tjänst senast den 17 juli 2022.

– Vi är inne på en spännande tillväxtresa och i Liselotte får vi en kompetent, utvecklingsorienterad och kommunikativ ledare med stor förståelse för konsultaffären. Hennes breda bakgrund ger oss goda förutsättningar att tillsammans fortsätta att stärka bolaget, säger Helena Hed, VD och Koncernchef.

– Jag är stolt och glad över att få ta mig an denna häftiga utmaning. Som expert på byggnader är PE med och driver utvecklingen av ett mer hållbart samhälle och det känns inspirerande att nu få bli en del av den resan, säger Liselotte Haglind.

Peter Sandberg, som arbetat som Finansdirektör på PE sedan 2007, har valt att lämna bolaget för nya utmaningar. Han kommer att arbeta kvar på bolaget till den 17 juli 2022.

– Peter har haft en stor betydelse i PEs otroliga utveckling. Jag tackar Peter för hans avgörande insatser och önskar honom stort lycka till framöver, säger Helena Hed, VD och Koncernchef.

Denna information är sådan som Projektengagemang är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-01-18 08:00 CET.

Ladda ned pressmeddelande

Bilder