Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Marie Westerholm blir ny affärsområdeschef på PE

Pressmeddelanden

Marie Westerholm har utsetts till ny chef för affärsområdet Projektledning på Projektengagemang.

Marie Westerholm har närmast arbetat som regionchef inom affärsområdet Projektledning & Management på PE där hon fått verksamheten att växa rejält i mellersta Sverige. Hon kommer tidigare från fastighetsbranschen och har i många år arbetat som både fastighetschef och projektledare.

– I Marie får vi en mycket kompetent och driven ledare som gjort en imponerande resa som regionchef. Jag är glad att ha henne ombord och ser fram emot att arbeta mer tillsammans framöver. Affärsområdet som hon nu tar över har en mycket stark ställning på marknaden och målet är att fortsätta växa, säger Helena Liljegren, divisionschef Arkitektur & Management på PE.

– Jag är mycket glad över förtroendet men även ödmjuk inför utmaningen. Nu vill jag komma igång, sätta mig in i arbetet och planera framåt tillsammans med mina kollegor inom affärsområdet, säger Marie Westerholm, chef för affärsområdet Projektledning på PE.

Marie Westerholm tillträder sin nya tjänst omgående och hon tar över rollen efter Patric Kjellin som efter tolv år valt att lämna bolaget.

– Jag vill passa på att tacka Patric för hans tid på PE, han har gjort ett utmärkt jobb och efter tolv år är det naturligt att vilja göra någonting nytt. Vi kommer att sakna Patric och önskar honom alla lycka till, säger Helena Liljegren.

Ladda ned pressmeddelande