Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE öppnar nytt kontor i Halmstad

Pressmeddelanden

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang fortsätter att expandera och nu öppnas det första kontoret i Halmstad. Satsningen leds av Halmstadsonen Johan Eriksson.

Genom den lokala närvaron kommer PE att kunna erbjuda hela koncernens kunnande till kunder i regionen. Till en början kommer fokus att ligga på projekteringstjänster och rådgivning inom el, tele och säkerhet. Den som ansvarar för satsningen är Johan Eriksson, han har arbetat på PE i dryga tio år som gruppchef, uppdragsansvarig och elkonsult.

– Vi har en väldigt spännande tid framför oss och jag ser fram emot att utveckla och stärka vår position i en så expansiv och intressant region. Vi har redan gjort ett flertal viktiga rekryteringar och på några års sikt är planen att bli ett tjugotal medarbetare i Halmstad, där vi vill erbjuda våra kunder lokala och multidisciplinära tjänster. För egen del så måste jag också erkänna att det är extra kul att, efter ett decennium som bosatt i Stockholm, få chansen att komma hem igen, säger Johan Eriksson.

Kontoret ligger på Gamletullsgatan och kommer att vara utgångspunkten för koncernens verksamhet i regionen.

– Satsningen i Halmstad är en naturlig del i vår ambition att växa oss starkare i landets sydligare delar. Med en lokal förankring får vi bättre möjligheter att förutse och uppfylla våra kunders behov, säger Johan Renvall, Divisionschef Installation på Projektengagemang.

Ladda ned pressmeddelande