Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE vinner avtal med Bolagsverket

Pressmeddelanden

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang har tilldelats ett fyraårigt ramavtal med Bolagsverket gällande konsulttjänster kring lokalförsörjning. Avtalet innefattar strategiskt stöd i genomförandet av projektet ”Framtidens Arbetsplats”.

Bolagsverket flyttade in i sitt huvudkontor i Sundsvall 2008 och idag arbetar drygt 600 medarbetare och cirka 70 konsulter i lokalerna. Projektengagemang kommer under de fyra åren att arbeta med och vara med och leda arbetet med att skapa en mer kreativ, varierad och behovsanpassad arbetsmiljö för de anställda. Uppdraget omfattar verksamhetsanalys, strategisk och arkitektonisk rådgivning, framtagande av idékoncept samt stöd i implementeringsskede.

– Vi vill att arbetsplatsen ska vara anpassad efter ett varierat arbetssätt som bidrar till ett ökat samarbete, en hållbar arbetsmiljö och till social gemenskap. På arbetsplatsen ska man kunna arbeta i grupp, hålla möten eller arbeta individuellt. Medarbetarna väljer den arbetsplats som passar de individuella behoven och de arbetsuppgifter som ska genomföras. Det skapar nytta både för medarbetare och kunder, säger Anna Ritzén, projektledare och förändringsstöd på Bolagsverket.

I upphandlingens utvärdering var förväntad leveranskvalitet en tung faktor och Projektengagemang fick den högsta bedömningen i samtliga fyra kategorier.

– Vi ser mycket fram emot att starta resan tillsammans med Bolagsverket och det är kul att arbetet går igång direkt. Detta är ett kvitto på att vår satsning inom Corporate Solutions gett resultat. Fler har fått upp ögonen för vad vi har att erbjuda, säger Christofer Lavesson, Senior Advisor på Projektengagmang.

Ladda ned pressmeddelande