Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE vinner ramavtal med Akademiska Hus och Malmö universitet

Pressmeddelanden

PE Teknik & Arkitektur har nyligen tecknat två ramavtal med Akademiska Hus gällande bolagets fastighetsbestånd i Malmö, Lund och Alnarp genom vilka PE blir förstahandsval inom el- och teleprojektering samt revisionsbesiktning. Ytterligare ett ramavtal som tecknats med Malmö universitet gör PE till lärosätets förstahandsval som elkonsulter.

– På PE är vi både glada och stolta över att vara Akademiska Hus och Malmö universitets första val inom el, tele och säkerhet samt revisionsbesiktningar. Vi ser det som en rolig och samtidigt viktig utmaning att få vara med på de båda beställarnas resa för att utforma hållbara, robusta och kreativa utbildningslokaler till forskare och studenter, säger Mathias Svensson, gruppchef inom El, Tele & Säkerhet i Malmöregionen. 

Ramavtalen med Akademiska Hus och Malmö universitet inom el- och teleprojektering gäller i 4 år med möjlighet att säga upp avtalet efter 2 år. Ramavtalet med Akademiska Hus inom revisionsbesiktningar gäller i 2 år med rätt till förlängning 1+1 år.