Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE vinner ramavtal med Täby kommun

Pressmeddelanden

PE har i dagarna tilldelats ett ramavtal med Täby kommun. Avtalet gäller i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två och innefattar projektering av ett flertal discipliner.

Ramavtalet omfattar projektering av luftbehandlings-, rörtekniska-, kyl- samt styr- och övervakningssystem. Det kommer också att omfattas av energiberäkning och simulering. Uppdragen kan komma att avse mindre utredningsuppdrag och projektering av allt ifrån nybyggnad, renovering, om- eller tillbyggnad av kommunens lokaler eller förvaltad egendom, som exempelvis förskolor, skolor, idrottsanläggningar, kultur- och fritidslokaler, kontor, vårdboenden och bostäder.

– Det är fantastiskt roligt att få vara med och utveckla Täby kommun de kommande åren. Vi har redan satt igång ett par projekt och vi ser fram emot ett fint samarbete, säger Mats Olsson, Affärsområdeschef VVS-design på PE.

Arbetet har redan startat och ett av projekten innebär tillbyggnad av Myrans fritidsgård med cirka 90 kvadratmeter. Avtalet startade i september i år och förväntas pågå i två till fyra år framöver.

Ladda ned pressmeddelande