Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Projektengagemangs styrelse har utsett styrelseledamoten Per Göransson till tillförordnad styrelseordförande

Regulatoriska pressmeddelanden

Med anledning av att styrelseordföranden Per-Arne Gustavsson utsetts till tillförordnad VD och Koncernchef i Projektengagemang enligt tidigare idag offentliggjort pressmeddelande har styrelsen därefter idag också inom sig, beslutat att styrelseledamoten Per Göransson från och med idag utsetts till tillförordnad styrelseordförande i avvaktan på att ny VD och Koncernchef utses.

Per Göransson är styrelseledamot i Projektengagemang sedan 2006 och har haft ett antal olika roller inom företaget, bland annat var han vice VD fram till slutet av 2017. Per har en Master of Science från Kungliga Tekniska Högskolan.

Projektengagemang har tidigare idag meddelat att styrelseordföranden Per-Arne Gustavsson utsetts till tillfördordnad VD och Koncernchef med anledning av att Per Hedebäck, VD och Koncernchef, har sagt upp sig och att rekrytering av en ny VD och Koncernchef inletts omgående. Så snart denna rekryteringsprocess är slutförd kommer styrelsen att gå ut med mer information. Per-Arne Gustavsson kvarstår som ledamot i styrelsen.

Ladda ned pressmeddelande