Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Rättelse: Förtydligande av tidigare pressmeddelande idag gällande att Helena Hed slutar som vd för Projektengagemang Sweden AB

Regulatoriska pressmeddelanden

Rättelsen avser ett förtydligande om att Helena Hed arbetar kvar som vd och koncernchef för Projektengagemang Sweden AB (Projektengagemang) till och med juni 2024 (i tidigare pressmeddelande som publicerades kl 09:36 angavs att Helena arbetar kvar som vd på PE Teknik & Arkitektur AB till och med juni 2024).

Det korrigerade pressmeddelande i sin helhet följer nedan:

 

Efter tre år som vd och koncernchef på Projektengagemang har Helena Hed informerat bolagets styrelse att hon har valt att lämna sitt uppdrag för att gå vidare till annan verksamhet. Helena arbetar kvar som vd och koncernchef för Projektengagemang till och med juni 2024 för att säkerställa en välordnad överlämning.

 

Helena Hed tillträdde som vd för Projektengagemang den 1 december 2020.

– Jag har haft tre fantastiska år på Projektengagemang. Jag är stolt över det vi har åstadkommit tillsammans och ser fram emot att följa den fortsatta resan för alla medarbetare och bolaget.

– Jag vill rikta mitt och styrelsens varma tack till Helena för hennes arbete under dessa år i bolaget. Under Helenas ledning har Projektengagemang utvecklats mot vår vision att bli främst på byggnader och deras närmiljö. Jag önskar Helena lycka till i framtiden, säger Per-Arne Gustavsson, styrelseordförande Projektengagemang.

Projektengagemangs styrelse inleder omgående processen med att rekrytera en efterträdare som kan möta koncernens och kundernas behov på bästa sätt.

Denna information är sådan som Projektengagemang är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-12-06 15:15 CET.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Per-Arne Gustavsson

Styrelseordförande
E-post: per-arne.gustavsson@pe.se

 

Om Projektengagemang
Koncernen Projektengagemang är en av Sveriges ledande konsultkoncerner med fokus på byggnader och deras närmiljö. Den operativa verksamheten bedrivs i dotterbolaget PE Teknik & Arkitektur som årligen omsätter cirka en miljard kronor. Som samhällsbyggare skapar PE Teknik & Arkitektur innovativa och hållbara lösningar som bidrar till att utveckla och förnya samhället. Läs mer på pe.se/ir.

Projektengagemang | Huvudkontor: Box 22078, Hantverkargatan 25 A, 104 22 Stockholm | Tel 010-516 00 00 | Organisationsnummer 556330-2602 | pe.se/ir

Ladda ned pressmeddelande